Előfizetői tartalom

Napenergia: masszív növekedést vár Magyarországon az Alteo

Portfolio
A napenergia hazai kilátásait illetően masszív növekedés várható, "brutális, ami most kinéz" - fogalmazott ifj. Chikán Attila, a társág féléves jelentése kapcsán tartott sajtóbeszélgetésen. Ezért az Alteo is növeli a portfóliójába tartozó naperőművi kapacitásokat, de szélerőművek akvizíciója, illetve energiatároló rendszer fejlesztése is szerepel a terveik között.

Napenergia: masszív növekedést vár Magyarországon az AlteoA január-februári időszakban a hőmérsékleti viszonyok messze elmaradtak az átlagostól, márpedig az energiacégek a várható átlagos hőmérséklethez optimalizálják tevékenységüket; a fűtési igények kielégítése érdekében további villamosenergia- és gázbeszerzések váltak indokolttá, amit azonban csak igen magas...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés