Előfizetői tartalom

Az államnak szabad, de nekem nem

Portfolio
Miután korábban az orosz média még arról számolt be, hogy 2018-ban legalizálhatják a Bitcoint, most az ország pénzügyminiszter-helyettese, Alexey Moiseev a helyi médiának azt nyilatkozta, hogy az orosz hatóságoknak úgy kellene kezelniük a kriptopénzeket, mint szofisztikált pénzügyi eszközöket, és korlátozni kellene a használatát és kereskedését a képzett befektetők számára.

Moiseev bejelentése meglehetősen váratlanul érte az orosz kripto-közösséget, ugyanis augusztus elején még arról tettek bejelentést, hogy a részben Putyin tanácsadójának tulajdonában álló Russia Miner Coin (RMC) nevű orosz bányász cég, nyilvános érmekibocsátás (ICO) által 100 millió dollárnyi tőkét tervez bevonni a közeljövőben annak érdekében, hogy lenyomják a világ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés