Előfizetői tartalom

Mindenki ettől rettegett - Vérfürdő zajlik egyetlen döntés miatt a kriptopénzeknél

Tuan Anh Trinh
|
Szegő Dániel
|
Kovács Ádám
Az elmúlt hetekben már szárnyra kaptak a hírek, hogy Kínában szabályozhatják az ICO-k piacát, azonban tegnap a kínai jegybank hivatalosan is bejelentette, hogy azonnali hatállyal valamennyi valuta/token kibocsátási tevékenységét be kell szüntetni, mivel komoly veszélyt jelentenek a pénzügyi rendszerre. A bejelentést követően nagyot esett a kriptopénzek árfolyama.

Kína hadat üzentAz elmúlt hónapokban egy új őrület ütötte fel a fejét, az úgynevezett nyilvános érmekibocsátás (ICO), mely gyakorlatilag azt jelenti, hogy az újonnan indult blockchain-technológiákon alapuló projektek nem dollárban, vagy egyéb devizában, hanem digitális valutában vonnak be forrásokat a működésükhöz. Annak ellenére, hogy egy teljesen szabályozatlan piacról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés