Előfizetői tartalom

Szó sincs összeomlásról - sőt, egyszerűsödhet a gázkészülékek cseréje

Portfolio
Kikerülhetnek a tervfelülvizsgálati és a műszaki biztonsági ellenőrzési körből azok a belső gázellátási tervek, amelyek gázkészülékcsere céljából készülnek, azaz amelynek során a gázhálózat átalakítása nem szükséges. Az NKM Nemzeti Közművek Zrt. törvénymódosító javaslatával így érdemben egyszerűsödhet és rövidülhet a folyamat azok számára, aki csupán gázkészülékeiket kívánják cserélni. Közben a VGF szaklap publikált egy hangfelvételt, amely mégis alátámasztani látszik a gáztervek benyújtása körül kialakult problémás helyzetre vonatkozó értesüléseit.

Jelentősen csökkenhet a tervfelülvizsgálókra háruló teher a Nemzeti Közművek törvénymódosítási javaslatával, amelynek elfogadása esetén a földgázelosztó társaságok rövidebb határidővel tudnak majd eleget tenni törvényi kötelezettségeiknek - állította a társaság megkeresésünkre. A módosítással - amelyet az NKM szerint az iparág is támogat - az új lakások építése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés