Előfizetői tartalom

Az adatokkal zsonglőrködőknek hatalmas üzleti kockázatot rejt a közelgő szabályozás

Portfolio
A bankokban, biztosítókban és a kkv-szektorban is komoly feladatokat jelent az EU úja adatvédelmi szabályainak való megfelelés. A Portfolio-Techdata GDPR Summit konferenciánk első panelbeszélgetésén elhangzottak szerint alapvetően egy jogi és informatikai megfelelési projekt, de a szervezet egészét és az üzleti oldalt is nagyban érinteni fogja.

Dunár Ildikó, a K&H Bank jogi előadója szerint a bank három legnagyobb projektjében benne van a GDPR, ami egy elsősorban jogi megfelelési projekt, tehát nagyon komolyan veszik, de nagyon sok múlik azon, mennyire sikerül tájékoztatni a szervezetet. Vannak olyan hozzájárulások, amelyeket korábban szereztek be, de már elavultak, vagy nem jók mindenre. Ezekre kampányt lehet indítani...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés