Előfizetői tartalom

Érdekességek, amelyeket nem biztos, hogy tudtál a Google-ről

Portfolio
A magyar tinédzserek 10 legnagyobb kedvencéből 8 Youtube-sztárként futott be, a világ egyes részeire ballonokkal juttatják el az internetet, és már létezik olyan applikáció is, amely kiszámítja az ökológiai lábnyomunkat, illetve nanopirula, amely fel tudja ismerni a rákos sejteket. A Google magyarországi vezetője tartott előadást a társaság innovációiról.

Heal Edina, a Google magyarországi vezetője többek között az alábbiakról beszélt az MKT 55. Közgazdász-vándorgyűlésének utolsó szakmai előadásában: Az internet mindenkié, aki megengedheti magának - ehhez hozzájárul a kormány által elhatározott internetáfa-csökkentés, amelyet a Google üdvözölt. A Google azt tekinti feladatának, hogy megszervezze a világ információit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés