Előfizetői tartalom

Vérengzés a kriptopénzeknél

Portfolio
Múlt héten igazi vérengzés kezdődött a kriptopénzek piacán, miután a kínai jegybank bejelentette, hogy azonnali hatállyal valamennyi valuta/token kibocsátási tevékenységét be kell szüntetni, mivel komoly veszélyt jelentenek a pénzügyi rendszerre. Azóta azonban nem fejezték be piaci szereplők a kriptopiac püfölését, egyre több negatív hangvételű bejelentés és vélemény látott azóta napvilágot, amely mind negatívan hatással volt a digitális valuták árfolyamára. Az alábbiakban az elmúlt bő egy hét eseményeit foglaltuk össze.

Kína betiltotta az ICO-katA kínai kormánynál múlt hét kedden telt be a pohár, és hét kínai intézmény (többek között a People Bank of China, a kínai tőzsdefelügyelet, a kínai bankfelügyelet, a kínai biztosítói felügyelet) kiadott egy közös közleményt a nyilvános érme kibocsátásokról, amelynek a legfontosabb gondolatai a következők voltak: Valamennyi valuta/token...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái