Előfizetői tartalom

Már Magyarországon is hódítanak az online hitelek

Portfolio
A digitalizáció banki ügyfelek számára közvetlenül érzékelhető eredménye, hogy egyre kevesebbszer kell bankfiókba járni: már egészen bonyolult ügyeket is az otthoni fotel kényelméből tudunk elintézni. Számlanyitás, betétlekötés, befektetések kezelése mellett akár már hitelt is felvehetünk a hazai bankoknál online csatornán keresztül. Megnéztük közelebbről, hogyan néz ki, mennyire egyszerű egy teljesen online hitelfelvételi folyamat.

A banki digitalizáció, a "fintech forradalom" egyik leglátványosabb része az ügyfelek számára, hogy a bankolás egyszerűbbé válik, a szokásos tranzakciókat netbankon vagy mobilbankon keresztül intézhetjük. A fiókok szerepe átalakul, a rutin tranzakciók az online térbe kerülnek, mindeközben felértékelődik a fiókhálózatokban elérhető tanácsadói tevékenység. Magyarországon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés