Előfizetői tartalom

Hódítsd meg a külföldi piacokat

Portfolio
Annyira gyors léptékben terjed és fejlődik a digitális technológia, hogy nehéz tartani azzal a tempót. Pedig a korszerű technológia alkalmazása elengedhetetlen, a kisvállalkozások számára is, ha versenyképesek akarnak maradni, vagy új piacokat akarnak felfedezni, esetleg külföldön szeretnének terjeszkedni. A Pénzcentrum szervezésében a Google Magyarország támogatásával neves szakértők segítségével adunk hasznos tippeket a hazai kkv-k digitális képességinek fejlesztéséhez, az internet adta lehetőségek kiaknázásához, illetve ahhoz, hogy legmodernebb technológiák alkalmazásával hogyan készíthetik elő, támogathatják, tehetik még hatékonyabbá külföldi piacra lépésüket.
Előadók: Vadász Illés, Industry Manager, Google Portik Cseres Zalán, Digital Marketing Strategist, BioTechUSA Forrás Dávid, szerkesztő, Pénzcentrum Moderátor: Nagy Bálint, vezető szerkesztő, Pénzcentrum Tervezett témáink: Hol tart hazai kkv szektor? Fókuszban a digitális képességek. Melyek azok a hazai és globális trendek, amelyeket kihasználva előnyt lehet szerezni? Milyen...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái