Előfizetői tartalom

A vállalati autók ideje lejárt: mutatjuk, mi jön helyette (x)

Portfolio
Egyre több vállalatnak van igénye többre annál, mint amit a napi autóbérlés nyújt, miközben nem akarja autóvásárlással, fenntartással lekötni az erőforrásait. Nekik tökéletes választás a rövid távú bérlet, amely a magyar cégek körében is egyre kedveltebb szolgáltatás. Többen juttatásként, dolgozóik motiválására használják a lehetőséget, de szintén gyakori, hogy reprezentációs megjelenésekre bérelnek prémium járművet vagy elektromos autót - tudtuk meg a Sixt Magyarország autókölcsönző cégtől.

Világszerte - és most már Magyarországon is - egyre gyakoribb, hogy a döntéshozók a vállalati autók vásárlása helyett inkább a bérlés mellett döntenek. Ennek számos előnye van, többek között: nincs saját gépjárműparkból eredő tőkelekötés, nincs értékcsökkenési kockázat; az autóbérlés díja egy havi fix összeg, vagyis kiszámítható költség; az autókölcsönzés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés