Előfizetői tartalom

A világ egyik legnagyobb befektetési bankja is meglovagolná a bitcoin őrületet

Portfolio
Miközben a JP Morgan vezetője, Jamie Dimon nemrégiben még azzal fenyegetőzött, hogy kirúgja bármelyik alkalmazottját, akit bitcoin kereskedésen kapna, egy másik nagy befektetési bank, a Goldman Sachs már azon gondolkozik, hogy egy új kereskedési részleget hozna létre, amely kizárólag a kriptodevizákkal foglalkozna.

A Wall Street Journal számolt be róla, hogy a Goldman Sachs lehet az első nagy Wall Street-i bank, amely közvetlenül kereskedne a vadnyugatként is jellemzett kriptopiacon.Az ügyfelek oldaláról megnövekedett keresletre reagálva feltérképezzük, hogy hogyan tudnánk a legjobban kielégíteni az igényeiket-mondta a Goldman szóvivője A Goldman egyébként már eddig is komolyabban foglalkozott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés