Előfizetői tartalom

Jön a Google új csúcstelefonja - Minden, amit tudni kell róla

Portfolio
Közeleg a Google nagy éves bemutatója. Október 4-én, szerdán, magyar idő szerint este 6-kor kerül sor az eseményre, amin a várakozások szerint két új okostelefont is bemutathat a Google. Ezzel pedig teljessé válik a karácsonyi csúcstelefon-választék, az új iPhone-ok után már csak a Google telefonjaira vártunk. De más termékekről is lehet szó az eseményen, most összeszedtük, hogy mire számítsunk.

Új okostelefonokAz október 4-i Google-bemutató legnagyobb várakozásokkal övezett eseménye kétségtelenül az új Pixel-telefonok bemutatása lesz. Ez az első olyan készüléksorozat, amit a Google teljes egészében saját házon belül fejlesztett. A tavalyi készülékek a Pixel és a nagyobb kijelzős Pixel XL, az idei telefonok pedig a Pixel 2 és a Pixel 2 XL nevet kaphatják. A két...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés