Előfizetői tartalom

A szakadék széléről hozták vissza az egyik legnagyobb magyar vállalatcsoportot

Portfolio
Balog Bélát, a Rába Csoport pénzügyi igazgatóját is jelölte a zsűri a CFO of the year díjra a júniusi Business and Finance konferenciánkon. A jelöléssel az ország legjobb teljesítményt nyújtó vállalatainak pénzügyi eredményeit ismerték el a Portfolio és a Credit Managament Szövetség közös rendezvényén. A Rába Csoport pénzügyi sikerei mellett a társaság sikeres kockázatkezelési és partnerminősítő rendszeréről is kérdeztük most Balog Bélát.

A "CFO of the Year" díjra olyan kiemelkedő szakmai teljesítményt felmutató személyeket jelöltek, akik a megelőző évben szakmai kihívást jelentő helyzetekben is eredményesen helytálltak. Ön szerint mivel érdemelte ki a jelölést, milyen nehézségekkel kellett megküzdenie a Rába Csoportnak? A díjat nyilván a vállalat eredményeivel, mindenkor prudens működésével, a hitelezőkkel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés