Előfizetői tartalom

Milliós pénzbüntetés és jogosítványelvétel azoktól, akik a magyar autópályákon balesetet okoznak

Egészen elképesztő, hogy mi megy a magyar autópályákon. Szerencsésebb esetekben csak pár ezer autós délelőttje, délutánja megy tönkre, szerencsétlenebb esetekben viszont emberek teljes élete. Egyrészt azért, mert vannak, akik nem odafigyelve, vagy felelőtlenül vezetnek, másrészt pedig azért, mert sokan egyáltalán nincsenek felkészülve azokra a forgalmi szituációkra, amelyeket nagy sebességnél meg kellene tudniuk oldani. Magától nem fog változni semmi, ezért lenne itt az ideje újragondolni a szabályozást.

Katasztrófa volt a magyar autópályákon közlekedni nyáron, voltak olyan hétvégék, amikor két-három különböző helyszínen is baleset lassította a forgalmat, pénteken és vasárnap, oda-vissza. Mivel viszonylag sokat közlekedem az M3-ason, az M5-ösön és az M7-esen, rengeteg torlódásnak voltam én is az elszenvedője. A dugóban araszolgatás közben persze egyre csak érett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés