Előfizetői tartalom

Öt izgalmas példa arra, hogy a dolgok internete megváltoztatja az életünket

Portfolio
Az IoT, vagyis a dolgok internete az elmúlt évek egyik nagy tech-témájának számít, mégis sokan nem tudják, mire jó a gyakorlatban, hogy a gépek és a bennük lévő szenzorok hálózatba kapcsolódva kommunikálnak egymással. Összeszedtünk 5 érdekes gyakorlati példát arra, amikor az IoT a mindennapjainkban jelenik meg.

A Vodafone IoT Barometer felmérés keretében 13 országban, összesen 1278 vállalatot vizsgáltak meg. A kutatás eredményei szerinta vállalatok 67 százaléka tartja az IoT-megoldásokat már kritikus fontosságúnak, 82 százalékuk a felmérés idején több ilyen eszközt használt, mint a tavalyi év azonos időszakában.Az IDC Hungary által készített M2M Hungary kutatás szerint Magyarországon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés