Előfizetői tartalom

Valójában mindannyian a Facebook és a Google termékei vagyunk

Portfolio
Már 30-40 éve vannak számítógépek, mégis most téma a digitalizáció. A különbség, hogy most a folyamatok digitalizálódnak, ami a bankszektorban is egyre nagyobb teret nyerhet a szolgáltatásokban. Az Y-generáció elvárásainak megfelelően egyre több ügyet el lehet majd intézni okostelefonon, táblagépen. Bár a pénzügyi szektor figyelmét és erőforrásait mostanában a szabályozási változások (MIFID 2, PSD2, GDPR) kötik le, ha ennek vége, újabb lendületet kaphat az innováció - hangzott el a Dorsum Klub rendezvényen.

Nehéz időszak ez a bankok, befektetési szolgáltatók számára, a rengeteg szabályozás (MIFID 2, PSD2, GDPR) nagy feladatok elé állítják a szektort. De ha túl leszünk ezeken a projekteken, új fejlesztések indulhatnak a digitalizáció nevében - mondta el Csorba Gyula, a Dorsum fejlesztési igazgatója a Dorsum Klub csütörtöki rendezvényén. A bankszektor alapvetően egy hagyományos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés