Előfizetői tartalom

Gratulálunk, a világ egyik legbefolyásosabb bankvezérének majdnem sikerült jól érvelnie a bitcoin ellen!

Kovács Ádám
Nemrégiben egészen meglepő dolog történt, ugyanis a JP Morgan vezérigazgatója, Jamie Dimon kibírt két hetet anélkül, hogy kifakadt volna a bitcoinra. Ez elég nagy szó azok után, hogy az utóbbi időben úgy tűnt, hogy Mr. Dimon szinte óránként csalásnak, vagy a bűnözők pénzének hívta a szuperpénzt. Dimon kétségtelenül minden idők egyik legjobb, és legokosabb bankára, ennek ellenére a kriptodevizákkal kapcsolatban a legtöbb esetben a sötétben tapogatózik, azonban abban igaza van, hogy a jegybankoknak van egy nagy fegyvere a kriptopénzek ellen.

Múlt hét csütörtökön Dimon egy telefonkonferencián még az őt kérdezgető újságírónak azt mondta, hogy nem beszél többet a kriptodevizákról, azonban nem telt egy nap, és a bankár újabb rohamot indított a bitcoin ellen a szokásos módon, hogy az egész egy átverés, és csak arra szolgál, hogy a bűnözőket és a feketekereskedelmet erősítsék vele. Később ehhez csatlakozott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés