Előfizetői tartalom

A gyár, ahol nincs üzemvezető, és tablettel dolgoznak munkások

Portfolio
A nagy cégek jellemzően nem állnak szóba olyan gyártókkal, amelyeknek nincsenek meg a jól kiépített beszállítói kapcsolataik, vagy nincs meg a kellő referenciájuk. Más a helyzet azonban, ha egy gyártó olyan megkérdőjelezhetetlen iparági kitüntetéssel bír, amely igazolja, hogy a legmodernebb technológiát használja, és ezt az egész szektor elismeri.

A legtöbb iparágban nagy presztízse van az olyan díjaknak, amelyek felhívják a versenytársak és a szektor szereplőinek figyelmét és egyértelmű versenyelőnynek tekinthető a cím birtoklása. A gyártószektorra ugyanakkor nem annyira jellemző a rivaldafény keresése, aminek Zákányi Virág, a GyártásTrend technológiai magazin főszerkesztője szerint több oka is van. Az egyik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés