Előfizetői tartalom

Az olajkorszak végére készül a világ legnagyobb olajvállalata is

Portfolio
Évente 1 milliárd dollárt fordít zöld, megújuló energiaforrások kutatására a világ legnagyobb tőzsdén kereskedett olajvállalata, az ExxonMobil. A hatalmas összeg száznál is több, a környezetbarát technológiák kifejlesztését célzó kutatási projektet finanszíroz öt-tíz kulcsterületen. Noha a forradalmi megoldások kereskedelmi forgalomba kerüléséig legkevesebb egy évtizedet még várni kell, ugyanakkor a vezető olajvállalat tiszta energiaforrások felé fordulása újra megerősíti, már az olajipar legnagyobbjai is egy olyan jövőre készülnek, amelyben a fosszilis üzemanygaok szerepe jóval kisebb lesz a mainál.

A fosszilis energiaipar kihívásairól és az energiaátmenetről is szó lesz a Portfolio Energy Investment Forum 2017 konferencián. Még nem késő regisztrálni. Energy Investment Forum 2017 INFÓJELENTKEZÉS A világ egyik legnagyobb energiacége óriási összegeket pumpál az alternatív energiaforrásokkal...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái