Előfizetői tartalom

Fontos bejelentést tett az MNB a biztosítóknak

Portfolio
Az insurtech és fintech trenddel ijesztgetik a pénzintézeti szektort, pedig ez egy téves elképzelés, nincs másról szó, mint hogy a biztosítási és banki tevékenység a digitalizáció révén hatékonyabb lesz - jelentette ki Windisch László, az MNB alelnöke a MABISZ konferenciáján. Az MNB alelnöke elárulta: a fintech szektor felmérése már végéhez közeledik, most következik az insurtech szektor és a biztosítók igényeinek felmérése, melyek nyomán a biztosítási szakma számára is kinyílik majd a tervezett innovation hub és regulatory sandbox.

Portfolio Banking Technology 2017 Az MNB innovation hub és regulatory sandbox megoldásáról Szombati Anikó tart előadást november 16-ai konferenciánkon. Az utolsó helyek még kiadók, ne maradjon le róla! Információ és jelentkezés Az MNB készített egy felmérést, hogy nyitottak lennének-e az emberek újszerű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés