Előfizetői tartalom

Letarolják a fintechek a magyar bankokat?

Portfolio
A bankok digitális traszformációjáról és a fintech cégek jelentette kihívásokról szólt az első panelbeszélgetés a Portfolio Banking Technology 2017 konferenciáján. A résztvevők kissé megosztottak a témában, ugyanakkor elég nagy konszenzus mutatkozott abban, hogy a legnagyobb kihívók hosszú távon a technológiai óriások lehetnek, és a bankoknak az adatvagyonuk kiaknázásban lehet igazán nagy előnyük, amire persze a fintech kihívók is igényt támasztanak.

Hol állnak a bankok a digitalizációban?Banking Technology 2017 konferenciánk közönségének többsége gyenge közepes, vagyis kettes-hármas osztályzatot adott a bankszektornak a digitális fejlettség szempontjából. Schenk Tamás (OTP) szerint a legnagyobb magyar bank élen jár a digitalizációban, ezt idén kockázatitőke-programmal és saját akcelerátor programmal is gyorsítják....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés