Előfizetői tartalom

MKB: megtalálták a bankok a fiatalság elixírjét

Portfolio
Hetényi Márk, az MKB vezérigazgató-helyettese szerint a digitalizáció új életet lehel a bankszektorba, különösen a rendelkezésre álló adatvagyonban rejlik számukra órási érték. Míg a bitcoin és más kriptodevizák inkább a sajtó számára érdekesek, a mögöttük álló blockchain technológia viszont az okosszerződések, az ügyfélazonosítás, a fizetések, trade finance területén is nagy jelentőségre tehet szert.

"Digitális elixír" - ezzel a címmel tartotta előadását Hetényi Márk, az MKB Bank vezérigazgató-helyettese a Portfolio Banking Technology 2017 konferenciáján. Szerinte a bankszektor számára a fiatalság elixírje a digitalizáció és a fintech forradalom, és az MKB az események élére került idehaza, ahol jól érzi magát. A fiatalság újbóli élvezéséhez, az egyes testrészek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés