Előfizetői tartalom

Fontos megállapodás született a netes vásárlásokról

Portfolio
Az európai fogyasztók a jövőben ugyanúgy vásárolhatnak majd egy másik tagállamban interneten műszaki cikkeket, bérelhetnek autót, vagy vehetnek koncertjegyeket, mintha ezt otthon tennék. Az uniós intézmények elvi megállapodásra jutottak az indokolatlan területi alapú korlátozások megszüntetéséről egy lépéssel tovább haladva a digitális belső piac létrehozása felé vezető úton - írja a Bruxinfo.

Politikai megállapodásra jutottak az uniós jogalkotók az indokolatlan területi alapú korlátozások megszüntetéséről azon európai fogyasztók esetében, akik az EU-n belül interneten kívánnak vásárolni árukat és szolgáltatásokat. A megállapodás értelmében az európaiak ugyanúgy vásárolhatnak majd online műszaki cikkeket, bérelhetnek autót és vehetnek koncertjegyeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés