Előfizetői tartalom

Vallott a korábbi alkalmazott - Elon Musk állhat a Bitcoin mögött

Portfolio
Nyolc éve már, hogy Satoshi Nakamoto világhódító útjára engedte az utóbbi évek egyik legnagyobb sztoriját, a bitcoin protokollt, amely gyakorlatilag az összes iparágat fenekestül felforgathatja a jövőben. Ennek ellenére a bitcoin szellemi atyja még nem állt a nyilvánosság elé, személyazonosságát illetően csak pletykákat hallani. Most azonban újabb fordulat jött a sztoriban, ugyanis a SpaceX egy korábbi alkalmazottja szerint a Bitcoin kitalálója nem más, mint a Tesla alapítója, Elon Musk.

Elon Musk=Satoshi NakamotoHa számba vesszük Elon Musk összes projektjét, szinte már-már olyan érzésünk lehet, hogy a Tesla vezérének nem 24, de 23124 órából áll egy nap. Épp bemutatták a Tesla elektromos kamionját, nemrégiben megismerhettük a SpaceX Marshódító tervét, miközben egyre közelebb kerül a Hyperloop megépítéséhez is. Mindezek fényében nem csoda, hogy Musk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés