Előfizetői tartalom

Végre megtudjuk, mennyit ér Mészárosék cége!

A BÉT finanszírozásával tíz kis- és közepes kapitalizációjú hazai tőzsdei cég elemzését és árjegyzését kezdi meg négy befektetési szolgáltató. Az egy éves pilot projekt hamarosan indul, az elemzőházak már december közepén részletes elemzésekkel jelentkeznek, többek között az egyik Mészáros Lőrinchez köthető hazai cégről, az Appeninnről is készül alapos elemzés, célárral, ajánlással. A cél az, hogy hosszútávon a BÉT segítsége nélkül is működjön a hazai mid-capekben az elemzési és árjegyzési tevékenység.

Forgalom- és likviditásbővítés a célA BÉT vezetői már korábban beszéltek arról, hogy a tőzsde támogatná azokat a befektetési szolgáltatókat, amelyek elemzésekkel, árjegyzéssel segítenék a kis- és közepes kapitalizációjú hazai tőzsdei cégeknél a befektetői érdeklődés növelését, a forgalom és a likviditás bővítését. A program hamarosan indul, a lapunkhoz eljutott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés