Előfizetői tartalom

Másodpercenként 17 "luxusiPhone-t" adtak el a hétvégén

Portfolio
Hálaadás napjával megkezdődött a múlt héten a karácsonyi vásárlási szezon, ezzel párhuzamosan pedig elkezdték őrült módra vásárolni az iPhone-okat az emberek. A hosszú hétvége alatt 6 millió darabot adhatott el az Apple minden idők legdrágább iPhone-jából, az iPhone-X-ből elemzői becslések szerint, vagyis a négy napon minden egyes másodpercben 17 darab iPhone X találhatott gazdára.

Az Apple hivatalos számokat egyelőre nem közölt az 1000 dolláros iPhone X eladási számairól, de a Rosenblatt Securities elemzőjének számításai szerint Hálaadás napján, a Fekete Pénteken és a rákövetkező hétvégén összesen 6 millió darabot adhatott el minden idők legdrágább iPhone-jából. Még így is, hogy a többi iPhone-modellt nem vesszük számításba, erős volt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés