Előfizetői tartalom

"Nem aggódunk a dízelhajtás térvesztése miatt"

Ahhoz, hogy a BMW a jövőben is megfeleljen a károsanyag-kibocsátási szabályoknak, még több modern dízelhajtású autót kell eladnia, de a széndioxid-kibocsátás csökkentésében fontos szerepe van a részben vagy teljesen elektromos modelleknek, amelyek száma a mostani 9-ről 25-re emelkedik 2025-ig. A hibrideknél a BMW a benzinmotorokra épít, a dízelmotorok azonban még sokáig meghatározók lehetnek, emiatt sem aggódik a dízelhajtás elmúlt hónapokban látható európai térvesztése miatt a BMW Group Magyarország ügyvezető igazgatója, Massimiliano Di Silvestre, akivel a BMW csoport idei eladási rekordja kapcsán beszélgettünk.

A BMW csoport globális értékesítése 3,4 százalékkal nőtt az év első 10 hónapjában, már most új rekordot ért el. Melyek a húzómodellek? Idén fordult elő először, hogy a BMW csoport az évnek ebben a szakaszában már több mint 2 millió járművet adott el, de az is kiemelkedő, hogy csak a BMW márka járműveiből több mint 1,7 millió darabot értékesítettünk. A kiemelkedő...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái