Üzlet

Szilveszterkor éjjel negyed kettőig járhat a metró Budapesten

Portfolio
A menetrendi adatbázis frissítésében látszik, hogy idén szilveszterkor az M2-es, M3-as és M4-es metró is éjjel negyed kettőig közlekedik majd tízpercenként - hívta fel a figyelmet a Közlekedő Tömeg Egyesület, mely korábban kezdeményezte a menetrend meghosszabbítását az év utolsó napjára.
Két hete hívtuk fel a nyilvánosság figyelmét, hogy a BKK idén szilveszterkor is csak éjjel fél 12-ig közlekedtetné a metrókat annak ellenére, hogy azon az éjszakán már évek óta elviselhetetlen a zsúfoltság a felszíni éjszakai járatokon. Mindezek miatt nyílt levélben fordultunk a BKK vezérigazgatójához azzal a javaslattal, hogy szilveszter éjszaka is közlekedjenek a metrók, a Facebook-közösséget pedig arra kértük, hogy segítsenek az üzenet terjesztésében - olvasható a Közlekedő Tömeg Egyesület hétfői közleményében.

A menetrendi adatbázis mai frissítésében már az látszik, hogy idén szilveszterkor az M2-es, az M3-as és az M4-es metró éjjel negyed 2-ig közlekedik, 10 percenként. Az egyesület üdvözli, hogy a BKK bevállalta a lépést, és végre megtört a jég. A döntés mindenképpen óriási segítség a ünneplő tömegnek, ám továbbra is fenntartjuk, hogy az év első éjszakáján a metrókat egész éjjel szükséges közlekedtetni. Az idei tapasztalatok alapján jövőre már ezt is meg lehet majd lépni - zárul a közlemény.
Koronavírus
Csalódást keltő számok a Rábától
Tesco
Európai Autópiac
Frankfurti tőzsde
forint200117
cimlap_arany0219
Sanna Marin Angela Merkel unios koltsegevetes nemetorszag finnorszag
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Tőzsdetanfolyam
Alapoktól a kereskedési, befektetési stratégiákig.
webinárium
Hogyan lovagolhatod meg a forint árfolyammozgását? Tőlünk megkapod a választ!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
Koronavírus