Előfizetői tartalom

2018 elején indul a Mol autómegosztó szolgáltatása Budapesten

Portfolio
Jövő év elején elindul a Mol-Limo, az új fővárosi carsharing szolgáltatás, a Budapesten elérhető megosztott használatú flotta kezdetben 300 Volkswagen Up márkájú autóból áll majd, ebből 100 elektromos (e-Up) és 200 belsőégésű (benzines) jármű lesz, mondta el a szolgáltatás paramétereit ismertetve Ratatics Péter, a Mol-csoport fogyasztási szolgáltatásokért felelős igazgatója az Indexnek.

A Mol-Limo további főbb jellemzői az alábbiak: A belsőégésű autókat évente, az elektromos autókat három évente cserélik majd (a flottából kivett autókat az európai használatautó piacon értékesítik). Évente száz autóval bővül a flotta, és 2021-ig fokozatosan teljesen elektromossá válik. Az elektromos autókat a Mol benzinkútjainál telepített nagy teljesítményű elektromos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés