Üzlet

Mikor készül végre elemzés az Appeninnről?

Portfolio
November végén számoltunk be arról, hogy a Budapesti Értéktőzsde finanszírozásával tíz kis- és közepes kapitalizációjú hazai tőzsdei cég elemzését és árjegyzését kezdi meg négy befektetési szolgáltató. Az elmúlt hetekben az elemzőházak sorra tették közzé részletes elemzéseiket az általuk követett cégekről (az elemzések itt érhetők el), a 10 vállalatból azonban egyelőre csak 9-ről készült átfogó elemzés, az egyik legizgalmasabbról, a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Appeninnről azonban eddig nem. Megkérdeztük az Appeninn elemzését és árjegyzését végző Concorde Értékpapír Zrt.-t, hogy mikor számíthatnak a piaci szereplők átfogó elemzésre az ingatlanhasznosítással foglalkozó cégről. Az elemzőház az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz:

A Budapesti Értéktőzsde Zrt. (BÉT) a Concorde Értékpapír Zrt.-t választotta, hogy 2017. decemberétől kezdje meg az Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyrt. (Appeninn) elemzését és árjegyzését a BÉT-en.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni a tisztelt befektetőket, hogy az első elemzés határidejét a BÉT 2018. március 31-ére módosította. A Konzum Nyrt., a Konzum Befektetési Alapkezelő Zrt., a Konzum Management Kft., Konzum PE Magántőkealap (együttesen Konzum Csoport) által 2017. augusztus 28-án tett nyilvános ajánlattétellel összefüggésben a részvényesek nem éltek a vételi ajánlat elfogadásának lehetőségével, így a Konzum Csoport tulajdonosi kontrolljának Gazdasági Versenyhivatal általi engedélyeztetése a Konzum Management Kft. részvényvásárlásával összefüggésben vált szükségessé.

A Konzum Csoport befolyásszerzése jelentősen módosítja az Appeninn piaci kilátásait, és így a vállalati értéket is, ezért a BÉT a Concorde Értékpapír Zrt. elemzés elkészítésének határidejét a Konzum Csoport befolyásszerzés engedélyezéséig, valamit az új menedzsment kinevezéséig módosította, hogy ily módon olyan elemzés készülhessen, amely megfelelően tükrözi az Appeninn növekedési potenciálját és az új tulajdonos jövőbeli elvárásait.
facebook pay
Puskás Aréna
K_EPA20191106140
Szél
GettyImages-1038084008
DMOHA20190901009
Népszerű
Heindrich Balázs HEPA
Mi kell ahhoz, hogy sikerrel üzletelj külföldön? Átalakulóban a magyar exporttámogatás

Nem mernek kockázatot vállalni a magyar cégek, pedig fel lehet készülni a külföldi piacokra – véli Hendrich Balázs, a HEPA vezérigazgatója.

Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. november 20.
Office Stage - Út a hatékony irodához
2019. november 20.
Big Office Day Konferencia 2019
2019. november 20.
Big Office Consumption Based IT 2019
2019. november 21.
Property Investment Forum 2019
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei tankönyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
klimavaltozas