Előfizetői tartalom

Trump nem érti a különbséget éghajlat és időjárás között

Portfolio
Úgy tűnik, lassacskán nehéz lesz úgy idéznie elnökét az egyesült államokbeli média nem kormánypárti felének, hogy ne kelljen pironkodnia miatta. A CNN-nél érezhetően kivágta a biztosítékot Donald Trump legújabb, klímaváltozás témájában megosztott gondolata, amellyel az elnök közvetve ismét tagadta a globális felmelegedés tudományos körökben evidenciának számító tényét.

A téli szünidőt a floridai Palm Beachen múlató Trump csütörtök este a következőket tweetelte a 22 Celsius-fokból:A keleti parton a mostani lehet a valaha feljegyzett LEGHIDEGEBB szilveszter. Talán használhatnánk egy kicsit a jó öreg globális felmelegedésből, amely ellen védekezve nem más, mint a mi országunk DOLLÁR EZERMILLIÁRDOKAT fizetne. Öltözzenek be!In the East, it could...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés