Előfizetői tartalom

Dőlnek a rekordok a tőzsdéken, nagy hiba nem részvénybe fektetni (TOP10 sztori - 1.)

Portfolio
13, 19, 23, 28, 36. Ezek nem a heti lottószámok, hanem néhány részvényindex, a német DAX, az amerikai S&P 500, a magyar BUX, az indiai Sensex és a kínai Hang Seng idei árfolyam-elmozdulása százalékban. Ezek a számok is jól mutatják, hogy jó éve volt idén a részvénypiacoknak, több rekord is megdőlt a világ tőzsdéin, és ha hiszünk a stratégáknak, a részvénypiaci szárnyalásnak még nincs vége.

Csukott szemes vételUtólag már könnyű dolgunk van, semmi mást nem kellett volna tennünk idén év elején, csak befektetni a világ vezető részvényindexei közül szinte bármelyikbe, és azzal a magyar állampapírhozamok többszörösét kereshettük volna meg. Egyébként csak a részvénystratégák tanácsait kellett volna követni, hiszen a nagy elemzőházak többsége optimista volt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés