FONTOS Vajon tényleg elhozhatja az iráni rezsim bukását egy Izraellel vívott háború?
 
Előfizetői tartalom

Paks 2: több száz magyar kkv venne részt a beruházásban

Portfolio
A Paks 2 beruházás részletes műszaki tervezése jelenleg is folyik, ennek függvényében tervezi meg a fővállalkozó a 2018-2019-es tenderkiírásokat; első ütemben a felvonulási épületek, szerelőcsarnokok, kiszolgáló létesítmények építését tervezi a fővállalkozó - közölte Süli János, a Paksi Atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszter Tóth Bertalan szocialista képviselő kérdésére a parlament honlapján. A miniszter tájékoztatása szerint mindezidáig több száz hazai kis- és közepes vállalkozás jelezte részvételi szándékát a projektben.

A tárca nélküli miniszter közlése alapján 2018 első felében tervezik elindítani a magyar vállalkozókat naprakész információkkal ellátó Információs Központot, és elindulnak majd azok a támogató programok is, amelyek a vállalatok beruházásorientált kompetenciáit erősítik, technológiafejlesztését, telephelyfejlesztését, kapacitásbővítését segítik, és elősegítik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés