Előfizetői tartalom

Itt az új magyar sztárrészvény! 50% emelkedés csak ma

Portfolio
Tavaly nyár óta megtízszereződött a NordTelekom árfolyama. Legyinthetnénk erre, mert hát több hazai kispapírral is valami hasonló történt az elmúlt hónapokban, de ami a távközlési cégnél történik, az mégis elképesztő, az elmúlt négy nap alatt 2,5-szeresére emelkedett az árfolyam, hír pedig egyelőre nincs az egyébként évek óta zsugorodó, masszívan veszteséges cégről. A pletykagyár már dübörög.

Teljes az őrületAz elmúlt hónapokban hozzászokhattunk, hogy a magyar tőzsdén egymás után tépik meg a kispapírokat, először a Konzum és az Opus indult meg, később a tőzsdei Mészáros-birodalomhoz köthető Appeninn és CIG, aztán a BIF és így tovább, mostanra gyakorlatilag nem is kell sztori, a spekik csak azt nézik, melyik részvény nem ment még, és annak az árfolyamát kezdik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés