Előfizetői tartalom

Kínos dohányipari ügyben kényszerül magyarázatra London - Magyarország is érintett

Portfolio
Miközben otthon szigorú intézkedéseket vezetett be a dohányzás visszaszorítására, és hivatalosan az ilyen irányú nemzetközi erőfeszítéseket is támogatja, nagykövetségein keresztül a brit kormány erőteljes lobbitevékenységet folytatott dohányipari vállalatai külföldi, így magyarországi üzleti érdekeinek védelmében is - derül ki a szigetországban nyilvánosságra került hivatalos dokumentumokból.

Kínos dohányipari ügyben kényszerül magyarázatra London - Magyarország is érintettAz Egyesült Királyságban nyilvánosságra került dokumentumok alapján bizonyos külföldi brit követségek túlságosan is szoros kapcsolatot tartanak fent a dohányipari óriásvállalatokkal, ami konkrétan szembemehet a nemzetközi dohányzásellenes irányelvekkel, amelyeket a brit kormány anyagilag...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés