Előfizetői tartalom

Jelentett a Wizz Air, esik a részvény

Portfolio
Hiába számolt be kétszámjegyű bevételnövekedésről a Wizz Air az október-decemberi negyedévre, a részvények árfolyama esik a londoni tőzsdén. Az üzemanyagköltségek emelkedése miatt profitszinten kisebb növekedést ért a légitársaság, de a menedzsment nem változtatott az éves profitvárakozásán - derül ki a negyedéves gyorsjelentésből.

A negyedéves jelentés főbb pontjai:Összesen 7,1 millió utast szállított a negyedik negyedévben a Wizz Air, ami 24 százalékos növekedést jelent az előző év azonos időszakához viszonyítva A bevétel 423 millió euró lett, ami szintén 24 százalékos növekedés. A jegybevételek 26 százalékkal, a kiegészítő szolgáltatások bevételei pedig 21 százalékkal nőttek, utóbbi 43...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés