FONTOS Megszólalt az Uber – Kiderült, mikor indulnak Budapesten
 
Előfizetői tartalom

Kinyílt a világ, a magyar tőzsdézőket is nagyon érdeklik a kriptodevizák

A hazai befektetők a korábbi ralikhoz képest kevésbé profitáltak az elmúlt hónapok nagy magyar részvénypiaci emelkedéséből, ennek részben az az oka, hogy a magyar befektetők már nem csak hazai részvényekben gondolkodnak. Sőt, olyan egzotikus befektetések, mint a kriptodevizák iránt is jelentős az ügyfelek érdeklődése, mondta el a Portfolio-nak Cselovszki Róbert, az Erste Befektetési Zrt. elnök-vezérigazgatója, akivel a hazai brókerpiac átalakulásáról, a magyar tőzsdefejlesztésről, és a MiFID2 bevezetésének tapasztalatairól is beszéltünk.

A BÉT nagyon jól teljesít, nem csak a blue chipek, a közepes és kis kapitalizációjú vállalatok papírjai is szárnyalnak. Az ügyfeleitek mennyire tudtak profitálni ebből a raliból? Az ügyfeleink szép hozamot könyvelhettek el tavaly, de a magyar tőzsde szárnyalásából kevesebbet profitáltak, mint a hasonló, fellendüléssel jellemezhető időszakokban. Ennek nem feltétlenül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés