FONTOS Tovább püfölik a forintot, lassan 365 felé közelít az euró
 
Előfizetői tartalom

250-nel egy repülőtér kifutópályáján a világ legjobb autójával

Milyen érzés lehet megvásárolni egy 100 millió forintos luxusautót impulzusszerűen, csak azért, mert megtetszett, ahogy parkolt egy hotel előtt? Üdvözöljük az olvasót egy olyan világban, ahol a pénz nem számít, ahol egy kisautó áráért vesznek néhány világító ledfényt az autó tetőkárpitjára, és ahol a legnagyobb dilemma, hogy saját magunk vezessük az autónkat, vagy inkább sofőröztessük magunkat? A Magas-Tátrában jártunk, hogy kiderítsük, tényleg a Rolls-Royce gyártja-e a világ legjobb autóit.
Kell egy kis luxus. A programLenne kedved kipróbálni a Csorba-tónál, hogy viselkednek a Rolls-Royce-ok havas, jeges úton? - kérdezte emailben Frank Tiemann, a Rolls-Royce kelet-európai kommunikációs vezetője. Mi mást lehetne válaszolni egy ilyen kérdésre, mint hogy igen? A legközelebbi kapcsolatom eddig a márkával az volt, amikor a müncheni BMW múzeumban belenézhettem egy Rolls-Royce...

Tisztelt felhasználónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Ha rendelkezik érvényes előfizetéssel, kérjük, lépjen be az alábbi űrlapon:

 

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái