Előfizetői tartalom

A tökéletes program Valentin napra! - Portfolio szeminárium

Portfolio
Ma van Valentin nap, mely sokak számára az év legszebb napja. Mások inkább a vakbélgyulladás világnapjához, vagy egy hüvelygomba fesztiválhoz érzik hasonlatosnak. Kicsit hasonlít a szituáció a tőzsdéhez, ahol mindig, minden szituációban egyszerre van jelen a vevő és az eladó. Akármelyik oldalon is állsz, szemináriumunk mindenki számára hasznos időtöltés a mai délutánra.

Előadásunkon profi előadónk segítségével vételi és eladási zónákat határozol meg a grafikonon, miközben izgalmas tőzsdei kalandozáson veszel részt. További részletek és jelentkezés a szemináriumra A siker eléréshez hasznunkra válnak az alábbi szabályok: Minden fejben dől el, minden kereskedő maga okozza azt az eredményt, amit a piacoktól kap Legyen kereskedési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés