Előfizetői tartalom

Itt a nagy bejelentés: Mészáros-cégek kerülnek az Opus alá

Portfolio
Meghatározó tőkeemelés előkészítéséről határozott az Opus Global Nyrt. igazgatósága - tette közzé a vállalat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján. Június végéig zárulhat le a tőkeemelés, melynek eredményeként az Opus Global tulajdont szerez a Mészáros Lőrinc, valamint a Status Energy Magántőkealap érdekeltségében lévő vállalatokban. Az előzetes becslések szerint a tranzakciók után az Opus saját tőkéje 75 milliárd forint fölé is nőhet.

Kapcsolódó cikkünk2018.02.15Jászai Gellért: 60-75 milliárd forintos tőkeemelés jöhetAz Opus Global igazgatósága a részvényesek szempontjából jelentős döntéseket hozott szerdán - áll a közleményben. Ennek megfelelően 2018. június 30-ig a társaság összesen hat, egymástól időben eltérő tranzakciót valósít meg. Ezek eredményeként az Opus üzletrészek apportjával közvetlen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés