FONTOS Visszatér a rettegett benzinárstop?! Hajszálnyira vagyunk az autósok rémálmától
 
Előfizetői tartalom

Mészáros Lőrincék továbbra is megvennék a Telenort

MTI
|
Portfolio
Továbbra is érdeklődik a telekommunikációs szektor iránt a Konzum Nyrt. - erről a társaság elnök-vezérigazgatója beszélt az InfoRádió Aréna című műsorában csütörtök este. Jászai Gellért elmondta: ha valóban eladó a Telenor magyarországi üzletága, cége számára továbbra is érdekes ez a potenciális befektetés. A banki és biztosítási piac is olyan stratégiai üzletág, amelyben adott esetben növekedni szeretnének - jelezte.

Jászai Gellért az Arénában a Telenor esetleges felvásárlásával kapcsolatos "piaci pletykákról" elmondta: a Konzum Nyrt. a tavalyi év végén közzétett egy stratégiát, ami még nem egy részletesen lebontott ágazati stratégia volt, de abban az informatika részeként a telekommunikáció is megjelent, mint a számunkra érdekes stratégiai vagy potenciális stratégiai iparág. Ezt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés