Előfizetői tartalom

Az Opus és a Konzum sztorija még csak most indul

Portfolio
Nagyon megosztottak a piaci szereplők a Mészáros-papírokkal kapcsolatban, sokan csak óvatosan mondanak véleményt vagy nem is nyilatkoznak róluk szívesen, a kevés véleményformáló közül Zsiday Viktor a múlt héten inkább a tőzsdei Mészáros-birodalom jövőjével kapcsolatos félelmeiről írt, amikkel Virág Ferenc, a Random Capital vezetője nem ért egyet. A brókercég vezetőjével a Konzum, az Opus és az Appeninn kapcsán a cégeket ért kritikákról, a vállalatok kilátásairól beszéltünk.

Hogy látja jelenleg az Opus és a Konzum fundamentumait? Egyelőre egy folyamat elején tartunk, a vállalatcsoportot fundamentumokkal töltik fel. A Telenor esetleges megvásárlásával kapcsolatos pletyka is azt mutatja, hogy egyre több vállalat kerülhet be a konszolidációs körbe, vélhetően a mostaninál jóval nagyobbra nőhet majd az Opus és a Konzum. Mekkorára nőhet a két cég?...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés