Előfizetői tartalom

A Genfi Autószalonról is eltűnnek a csinos hosztesz-lányok?

A legtöbb nagy autógyártó cég nem alkalmaz alulöltözött hosztesz-lányokat, úgynevezett booth babe-eket a 2018-as Genfi Autószalonon. Úgy tűnik, hogy a Hollywood-ból indult #MeToo mozgalom egyre több iparágba gyűrűzik be, bár az autóipar esetében a vásárlói szokások változása is indokolttá teszi a szemléletváltást. A női autóvásárlók száma ugyanis számos országban sosem látott mértékben növekszik, így érdemes újragondolni az ágazathoz kapcsolódó reklámozási gyakorlatokat.

Portfolio-MAGE Járműipar 2018 A járműipar legnagyobb jövőbeli kihívásairól is szó lesz a Portfolio-MAGE Járműipar 2018 áprilisi konferenciáján. Még nem késő jelentkezni! Információ és jelentkezés Minden évben a márciusi Nemzetközi Genfi Autószalon az első komolyabb autókiállítás, ahol a világ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés