Előfizetői tartalom

Itt az Európai Bankhatóság fintech terve

Portfolio
Elkészült, és március 15-én publikálta az Európai Bankhatóság (EBA) a 2018/19-re szóló fintech terveit. Az EBA létrehoz egy Fintech Tudásközpontot is, ahol a szabályozók az eddigi fintech területen szerzett tapasztalataikat oszthatják meg egymással. A banki és biztosítási piacot felforgató új technológiákról, a szabályozási kérdésekről és a magyar fintech Innovation Hubról is szó lesz május 15-ei Financial IT and Disruptive Technologies konferenciánkon.

Financial IT and Disruptive Technologies 2018 Itt lehet regisztrálni a Portfolio Financial IT and Disruptive Technologies konferenciára. Információ és jelentkezés Az Európai Bankhatóság tavaly konzultációt indított a fintech cégek uniós szabályozási kérdéseiről, ennek eredményeképpen (illetve az Európai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés