Előfizetői tartalom

Átadta új üzemét a Spar

Portfolio
Több mint 1,2 milliárd forintból építette fel új, Spar enjoy. elnevezésű convenience üzemét a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. A vállalat üllői logisztikai központjának területén lévő létesítményben kezdetben naponta 4 tonna majonézes salátát és több mint 20 ezer szendvicset készítenek. Az üzemindító sajtótájékoztatón bejelentették, hogy a Spar rekordforgalommal zárta a 2017-es üzleti évet. A cégcsoport a tavalyi évben 562,5 milliárd forint forgalmat realizált, amely 8,9 %-kal haladta meg a 2016-os eredményt.

Az 1500 négyzetméteres üzem építése 2017 júliusában kezdődött. A zöldmezős beruházás költségvetése mintegy 1,2 milliárd forint volt, amelyből a technológia és a berendezések 300 millió forintba kerültek. A létesítmény két csomagolósorral kezdte meg működését. A beruházást a Spar saját erőből valósította meg és az első fázis ötven munkahelyet teremtett,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés