Előfizetői tartalom

Nagyot nőtt tavaly az Opus

Portfolio
Triplázódó árbevétel, 6 milliárd forintos nyereségbe forduló üzleti év - így lehet összefoglalni az Opus által szerdán közzétett előzetes 2017-es éves számokat, amelyek ugyan nem érik be a Konzum esetében látott növekedési dinamikát, de így is látványos a bővülés. Az Opus menedzsmentje meglehetősen pozitív a jövőt illetően, ugyanis a rövid tájékoztatásba beletették, hogy a cég az idei évnek kiváló organikus és akvizíciós növekedési kilátásokkal vág neki.

Közzétette a 2017-es IFRS szerinti, konszolidált, nem auditált előzetes jelentését a Mészáros Lőrinc többségi tulajdonában álló Opus Global Nyrt., amely tevékenységi körébe médiatevékenység, energia- és nehézipar, agrár- és feldolgozóipar, építőipar, valamint ingatlankezelés tartozott. A konszolidációs körbe az Opus 28 érdekeltségét vonta be - fogalmazott közleményében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés