Előfizetői tartalom

Átszabják a Microsoftot

Portfolio
Átstrukturálást jelentett be a Microsoft. Két új üzletágat hoznak létre, az egyik a fizikális eszközökre, számítógépekre fókuszál, míg a másik felhő alapú szolgáltatásokkal és mesterséges intelligenciával foglalkozik majd. A Windows and Devices vezére, Terry Myerson egyúttal bejelentette, hogy elhagyja a céget - írja a CNBC.

Az eszközökkel foglalkozó üzletág vezetője Rajesh Jha lesz, míg a felhőszolgáltatással és a mesterséges intelligenciával foglalkozó ágat Scott Gutherie vezeti majd. A Microsoft Azure élére Jason Zander kerül. A cég vezérigazgatója, Satya Nadella háláját és elismerését fejezte ki a távozó Mysersonnal, aki úgy fogalmazott, hogy "sok érzelemmel" tölti meg, hogy most elmegy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés