Előfizetői tartalom

10 szupermenő találmány, amely halállal és milliárdos buktával végződött

Portfolio
Nem lennénk egyik cégvezetőnek sem a helyében, amikor kiderül, hogy a legjobban fogyó termékük, melyen éppen dollármilliárdokat kaszálnak, hibás, ne adj' Isten, emberek halnak meg miatta. Így járt pedig az elmúlt évben több tucat nagyvállalat is, melyeknek amellett, hogy milliárdokat kellett költeniük forradalmi újításnak hitt termékeik visszahívására, még legalább ugyanennyit kellett kiadniuk perek tucatja miatt. Megnéztük a Kiplinger cikke alapján a tíz legnagyobb termékvisszahívási botrányt.

Smart Logistics 2018 Hasonló problémákról a Portfolio Smart Logistics 2018 Konferenciáján is szó lesz. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés 10.-8.. 10. Johnson & Johnson TylenolFotó: ShutterstockA Johnson & Johnsonnak számos termékét vissza kellett hívnia már több mint 130 éves működése során...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés