Előfizetői tartalom

Képzelj egy világot, ahol a telefonod a személyi szépségasszisztensed - Na, ez lesz a valóság

Portfolio
Alapvető változásokon fog keresztülmenni idén a szépségipar: a "természetes" kifejezés a helyi összetevőkre, termékekre és szolgáltatásokra korlátozódik, miközben a szépségipari márkáknak a személyre szabott ügyféligényeket kell előtérbe helyezniük úgy, hogy minden eddiginél nagyobb hangsúly van az ügyfelek és felhasználók adatvédelmén. A Mintel piackutató szerint négy fő trend lesz idén, ami alapvetően változtatja meg azt, amit a szépségről gondolunk.

Smart Logistics 2018 A szépségipar legfontosabb aktualitásairól és a vásárlói szokások megváltozásáról is szó lesz a Portfolio április 19-ei Smart Logistics konferenciáján. Ne maradj le róla! Információ és jelentkezés 1. Vissza a természethezAz egyik fő trend, amivel a szépségiparnak szembe kell tudni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés