Előfizetői tartalom

Szétverték a kriptopénzeket - Nincs vége a rémálomnak

Portfolio
Az idei év eddig finoman szólva sem a kriptodevizáké volt. A bitcoin tavaly elért történelmi csúcsa óta nagy volatilitás mellett esik, és a többi kriptopénz árfolyama is lejtőre került. A szabályozással kapcsolatos bizonytalanságok és a technológiai óriások tiltásai sem tettek jót a kriptopénzeknek.

Már 7 ezer dollár környékén ingadozik a legnagyobb kriptodeviza árfolyama, miközben az évet még 13 ezer dollár felett kezdte. A tavaly decemberben kialakult, 19 ezer dollár feletti történelmi csúcs óta a bitcoin nagy volatilitás mellett esik, miközben tavaly szinte folyamatosan emelkedtek a kriptodevizák.A bitcoin árfolyama, Forrás: CoinmarketcapA bitcoin árfolyama, Forrás: CoinmarketcapAz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés